Telpon Ponsel
0086 15832092999
Nelpon Kita
0086 03107661887
E-mail
hgcast@hdhgcast.com

Produk Kita

Precision, Kinerja, lan Reliabilitas

Produk kasebut nyakup macem-macem produk, kalebu komunikasi, tenaga, rekayasa pipa, infrastruktur bandara lan kota sing digunakake ing tutup poros besi cor nodular, parut, perlengkapan pipa, aksesoris otomotif, aksesoris mesin, aksesoris mesin pertanian, kompor besi cor, aksesoris ternak lan pitung seri utama liyane, luwih saka 1500 jinis.Ndeleng Liyane

  • factory (2)

Babagan kita

Hongguang Handan Cast Foundry Co., Ltd. didegaké ing taun 1998. Dumunung ing Jize County Foundry Industrial Park, Provinsi Hebei, sing jembaré luwih saka 200 mu (130.000㎡), total 450 karyawan lan staf, produksi total taunan capactiy bisa nganti 30, 000tons lan volume produksi saiki udakara 24, 000tons. Peralatan utama perusahaan: rong lini produksi pamisahan vertikal; garis tekanan statis cetakan horisontal kanthi otomatis; lini produksi pasir resin; lini produksi pasir bubuk batu bara; tungku pengawetan frekuensi induksi frekuensi tengah, tungku puteran pembakaran oksigen murni 2; jalur celup pengeringan udara sing mlebu, garis penyemprotan, mesin inti cangkang, mesin blasting shot lan sapanunggalane.

Sejarah Kita

sejarah kita

Ibukutha terdaftar diganti dadi 50 yuta yuan. Perusahaan kanthi independen riset lan ngembang tungku rotasi pembakaran oksigen encer kanggo ngatasi polusi lingkungan sing disebabake dening leleh cupola.
our-history

ISO

SISTEM BSI & ISO14001: 2004 & SISTEM OHSAS18001

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem BSI lan produk, liwat sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001: 2004, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001;

BSI SYSTEM&ISO14001:2004&OHSAS18001 SYSTEM

Alat Tes

Alat Tes

Peralatan pengujian utama: instrumen analisis elemen kimia, spektrometer, mikroskop metallographic, tungku analisator cepet, mesin eksperimen fisik universal, tester kekerasan Brinell, laboratorium pasir cetakan, tester tekanan tutup tampilan digital, laboratorium hidrolik pipa, lsp.

Testing Equipment

Penyetor Utama

Penyetor Utama

Produk kasebut didol kanthi apik ing Inggris, Jerman, Italia, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane, lan minangka pemasok utama sawetara perusahaan pembuangan konstruksi utama ing donya. Produk avision kualitas tinggi lan merek Avision misuwur ing Eropa.

Major Suppliers