Telpon Ponsel
0086 15832092999
Nelpon Kita
0086 03107661887
E-mail
hgcast@hdhgcast.com

Sejarah Kita

1998

Didegake Hongguang Foundry ing Jize County, Provinsi Hebei, kanthi modal terdaftar 500.000 yuan, produk kasebut didol menyang pasar Eropa kanthi penghasilan operasional 7.04 yuta yuan.

1999

Saka mode produksi lokakarya tradisional nganti produksi mesin cetakan.

Iki diarani minangka perusahaan perlindungan utama ing kutha kasebut.

2000

Bukak pasar AS, nindakake proyek pelanggan Amerika, lan lebokake lini produksi pasir resin.

2001

Bank Pertanian China wis diarani perusahaan kredit kelas AAA ing taun 2001.

Ing wulan Juni 2000 Zhongtong Steel Structure Construction Co., Ltd dibentuk.

2002

Bank Pertanian China wis diarani perusahaan kredit kelas AAA ing taun 2001.

2003

Iki wis diganti jeneng dadi Handan Avision Foundry Co., kanthi modal terdaftar 5 yuta yuan.

Iki dianugerahi judhul "pangembangan perusahaan swasta Jize county".

2004

Gabung ing Kamar Dagang China kanggo ngimpor lan ngekspor produk mekanik lan listrik.

2005

Menang kasus anti-dumping pertama ing industri pengecoran bakal entuk papan kanggo perusahaan pengecoran China ing pembangunan internasional.

Bank Pertanian China wis diarani perusahaan kredit kelas AAA ing taun 2004.

Liwat sertifikasi sistem mutu internasional ISO90001 lan sertifikasi BSI.

2007

Investasi ing konstruksi lini produksi cetakan injeksi ZZ416B vertikal.

Iki wis dirating minangka perusahaan kutha sing apik banget, sing mbayar pajeg lan perusahaan lintang.

2008

Pisah vertikal kaping pindho lan ora ana garis produksi cetakan injeksi sing diinvestasikan.

2009

Omzet ngluwihi 100 yuta yuan lan pajak 10 yuta 350 ewu yuan.

2014

Perusahaan nganyarke lan ngowahi, luwih akeh ngembangake produksi, lan ngenalake lini produksi tekanan statis horisontal kanthi produksi tahunan 15.000 ton casting.

Ibukutha pangguna diganti dadi 20 yuta yuan.

2015

Institut Riset Teknik Kota Beijing "inspeksi besi cor nyakup" formulasi standar industri produk.

Melu nggawe "standar industri kanggo tutup besi besi, parut lan aksesoris" Asosiasi Foundry China.

Gabung karo Asosiasi Pendiri China, pajak sing dibayar nganti pungkasan taun yaiku 100 yuta yuan.

2016

Modal sing didaftar diganti dadi 50 yuta yuan.

Perusahaan kasebut kanthi mandhiri lan ngembangake tungku rotasi pembakaran oksigen encer kanggo ngatasi polusi lingkungan sing disebabake peleburan cupola.

Nggunakake penuh gas alam lan teknologi pembakaran oksigen murni nggambarake tanggung jawab sosial lan konsep perusahaan canggih Hongguang Casting lan Peralatan Energi Biru kanggo nanggepi penghematan energi nasional lan pengurangan emisi, karbon kurang lan perlindungan lingkungan. Proyek iki duwe pinunjul kanggo perlindungan lingkungan lan mupangat sosial.